System WiFi Mesh Halo H50G AC1900 2-pack

TASUTA TRANSPORT!

95,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,87 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Halo H50G kodune võrgusüsteem, AC1900 Ühendatud võrk - täiustatud Mesh tehnoloogiaga Halo üksused loovad ühtse Wi-Fi võrgu, millel on sama nimi ja parool. Seamless roaming - liikudes oma kodus, lülituvad seadmed automaatselt Halo üksuste vahel, et s

Halo H50G kodune võrgusüsteem, AC1900

  • Ühendatud võrk - täiustatud Mesh tehnoloogiaga Halo üksused loovad ühtse Wi-Fi võrgu, millel on sama nimi ja parool.
  • Seamless roaming - liikudes oma kodus, lülituvad seadmed automaatselt Halo üksuste vahel, et saada parimat signaali ja kiireimat ühendust.
  • Terve kodu võrgukatvus - superkiire traadita võrk katab 550m2 ala.
  • 1,9 Gbps kahesageduslik Wi-Fi Halo H50G pakub kiireid ja stabiilseid ühendusi kuni 1900 Mbps kiirusega ning ühildub kõigi suuremate teenusepakkujate ja modemitega.
  • Lihtne haldamine - rakenduse kaudu MERCUSYS rakenduse abil saate kohe konfigureerida ja kontrollida oma Wi-Fi võrku.
  • Gigabit portid - Igal Halo üksusel on 3 Gigabit porti, võimaldades juhtmega ühendustel saavutada väga kõrgeid kiirusi.

Ideaalne koduseks kasutamiseks

Mesh tehnoloogiaga töötab üksus ühtse süsteemina ja tagab tugeva Wi-Fi signaali igas toas. Mercusys Mesh tehnoloogia tagab, et teil on alati juurdepääs uskumatult kiiretele ja stabiilsetele Wi-Fi ühendustele, liikudes majas ringi. Jätke hüvasti pideva signaali kadumise ja pikaajalise töötlemisega - see on minevik Halo H50G-ga.

Wi-Fi saadaval igal ajal ja igal pool

Mercusys Mesh tehnoloogia võimaldab seadmel luua ühtse traadita võrgusüsteemi ja edastada tugevat Wi-Fi signaali 550m2 kodu igasse nurka. Nautige Wi-Fi-d oma esikust aiani aias.

Ideaalne seade igasse koju

Halo H50G süsteem koosneb mitmest üksusest, et rahuldada enamiku kodude suuruse nõudeid. Saate oma Wi-Fi võrgu leviala igal ajal laiendada - lihtsalt lisage veel üks Halo üksus.

*Halo H-seeria ei tööta S-seeriaga.

Seamless roaming

Teie võrku lisatud seadmed ühenduvad automaatselt Halo üksusega, millel on tugevaim signaal ja parim jõudlus. Unustage äkilised katkestused ja puhverdamine, kui liigute majas ringi oma mobiilseadmega.

Kuus signaalivõimendit

Tugev Wi-Fi signaal on saadaval kogu majas

Halo H50G kasutab kuut täiustatud signaalivõimendit ja vastuvõtjat, et edastada suuremat edastusvõimsust ja vastu võtta signaale ühendatud seadmetelt palju kiiremini. See tähendab pikemaid edastuskaugusi ja tugevamat signaali, mis saadetakse Wi-Fi seadmetele.

Lõputu meelelahutus kõigil teie seadmetel

Kõik Halo Wi-Fi üksused pakuvad juurdepääsu kahele kõrge kiirusega traadita võrgusagedusele kiirusega kuni 1,9 Gbps. Kuus samaaegset andmevoogu tähendab, et Halo H50G suudab pakkuda rohkem ühendusribalaiust ja seega kiiremat internetikiirust, mis on vajalik sujuvaks voogesituseks, mängimiseks ja allalaadimiseks.

Nutikas ühendus

Kaks integreeritud sagedusala

Nutikas ühendus ühendab 2,4 GHz ja 5 GHz sagedusalad ühise SSID-nime kaudu. See funktsioon ühendab seadmed intelligentsemalt parima saadaoleva Wi-Fi sagedusalaga sujuva andmeedastuse jaoks.

Üle 100 seadme ühendamine

Halo H50G kasutab täielikult ära kolme eraldi AC1900 üksuse ühendamise võimsust, et pakkuda kiiret ja sujuvat Wi-Fi võrku üle 100 seadme jaoks. Tänu MU-MIMO tehnoloogiale suudab Halo süsteem säilitada samaaegseid ühendusi telefonide, arvutite ja IoT seadmetega, isegi kui need töötavad maksimaalse jõudlusega.

Sihtmärgiga signaali jaoks beamforming tehnoloogia

Beamforming tehnoloogia suudab tuvastada seadmeid ja saata tugeva Wi-Fi signaali nende suunas, isegi kui need asuvad kaugel või on madala energiaga.

Automaatne parandamine

Kui ühel Halo üksusel ilmneb viga, suunab süsteem automaatselt andmed teisele seadmele, et vältida signaali kadu ja võrgu katkestust.

Gigabit portid ja automaatne WAN/LAN avastamine

Automaatse WAN/LAN avastamise abil pole vaja eraldada kahte eraldi porti, mis parandab veelgi kasutajakogemust. Halo H50G süsteem kasutab täielikult ära teenusepakkuja pakutava lingi potentsiaali ja edastab juhtmega seadmetele uskumatult kõrgeid andmekiiruseid. See on võimalik tänu täis Gigabit portidele, mis on 10 korda kiiremad kui Etherneti portid.


Type xDSL
Network architecture GigabitEthernet
I/O ports 3 x 10/100/1000 Mbit/s
Standards 802.11k
Standards IPv6
Standards 802.11v
Standards 802.11a
Standards 802.11b
Standards 802.11g
Standards 802.11n
Standards 802.11ac
Standards 802.11r
Standards IPv4
Operating frequency 2,4 GHz
Operating frequency 5 GHz
Antenna Built-in
Color White
Model Halo H50G
Security WPA-PSK/WPA2-PSK
Power supply External power supply
Environment requirements Permissible operating temperature: 0~40 (32~104) Permissible humidity 10%~90%, non-condensing Permissible Storage Humidity 5%~90%, non-condensing 
Accessories included 2 x Halo H50G unit RJ45 Ethernet cable 2 x power adapter Quick Installation Guide    
Dimensions 88 x 88 x 88 mm
Other features Reset button
Management, monitoring, configuration Operating modes: Router, access point Quality of service: WMM WAN: Dynamic IP address/static IP address/PPPoE/L2TP/PPTP Management: Local management, remote management, multi-user management DHCP: Server, client Firewall: SPI Firewall Guest network: 2.4 G

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 19,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 29,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 19,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 29,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.75 kg
Pakendi laius
15.5 cm
Pakendi kõrgus
25.5 cm
Pakendi pikkus
13 cm

Toote koodid

EAN
6935364006600
Tootja kood
KMTPLRXWAMSY007

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge