Router Deco X20(1-pack) AX1800

80,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,42 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Deco X20 kodune Wi-Fi süsteem 6 Mesh AX1800 Kiiremad ühendused: Wi-Fi 6 kiirused kuni 1800 Mbps - 5 GHz sagedusalas 1201 Mbps ja 2,4 GHz sagedusalas 574 Mbps. Rohkem ühendatud seadmeid: OFDMA ja MU-MIMO tehnoloogia kasutamine tähendab nelja korda ki

Deco X20 kodune Wi-Fi süsteem 6 Mesh AX1800

  • Kiiremad ühendused: Wi-Fi 6 kiirused kuni 1800 Mbps - 5 GHz sagedusalas 1201 Mbps ja 2,4 GHz sagedusalas 574 Mbps.
  • Rohkem ühendatud seadmeid: OFDMA ja MU-MIMO tehnoloogia kasutamine tähendab nelja korda kiiremat jõudlust ja võimalust edastada veelgi rohkem seadmetele korraga.
  • Parandatud Wi-Fi signaal: Saage Wi-Fi 6 tehnoloogia abil lai leviala kogu kodus ja tugev Wi-Fi signaal igas toas.
  • Vähendatud viivitused miinimumini: Märkimisväärne edastusviivituste vähenemine annab teile märkimisväärse eelise võrreldes vastastega online-mängudes ja tagab videokõnede stabiilsuse.
  • Ühendatud võrk: Koduse Wi-Fi süsteemi üksuste integreeritud töö põhjal lülituvad ühendatud seadmed automaatselt ümber, kui nad majas liiguvad, et kasutada kiireimaid saadaolevaid kiiruseid.
  • Kõikehõlmav kaitse: WPA3 krüpteerimine ja TP-Link HomeCareTM teenus pakuvad täielikult kohandatavaid funktsioone, sealhulgas vanemliku kontrolli, viirusetõrje ja QoS, et hoida teie Interneti-kogemus turvaline ja kaitstud.
  • Seadistamine lihtsam kui kunagi varem: Deco rakendus juhendab teid samm-sammult kogu seadistusprotsessi vältel.

Edasijõudnud Wi-Fi 6 Mesh tehnoloogia

Deco X60 on kodune Wi-Fi süsteem, mis on varustatud Wi-Fi 6 tehnoloogiaga - mõeldud pakkuma laiemat kodukatvust, kiiremaid kiirusi ja paremat jõudlust. Kogege viimase Wi-Fi Mesh tehnoloogia võimu, ühendades rohkem seadmeid ja edastades andmeid kiiremini kui kunagi varem.

Wi-Fi surnud tsooni hävitaja

Võimsa Wi-Fi signaali täiustatud BSS värvimise ja Beamforming tehnoloogiaga jõuab igasse teie kodu nurka, kattes kuni 540m2. Juhtmevabad ühendused ja valikuline Etherneti varunduslink ühendavad Deco ühikud veelgi kiiremate kiiruste ja enneolematu sujuva ülemineku jaoks. Vajate rohkem Wi-Fi katvust? Lihtsalt lisage veel üks Deco ühik.

Sujuv üleminek tähendab sujuvat tööd ja meelelahutust

TP-Link Mesh tehnoloogia võimaldab Deco ruuteritel töötada koos, luues ühtse Wi-Fi võrgu. Kui liigute majas ringi, ühendub teie telefon või tahvelarvuti alati Deco ruuteriga, mis pakub sellele parimat ühendust, katkestamata teie andmeedastust.

Rohkem ühendusi, lõputu voogedastus

Wi-Fi 6 tehnoloogia suurendab andmeintensiivse võrguga ühendatud seadmetele pakutavat ribalaiust kuni nelja korda. Deco X20 suudab ühendada kuni 150 seadet märkimisväärse jõudluse languseta, vastavalt mitmetele testidele.

Välgukiired Wi-Fi kiirused 6 = pole enam katkestusi

Uued 802.11ax tehnoloogiad, nagu 1024-QAM modulatsioon ja pikad OFDM sümbolid, pakuvad muljetavaldavaid kiirusi kuni 1,8 Gbps kahe sagedusala kohta - ideaalne võrguintensiivsete tegevuste, nagu pilvemängimine ja 4K UHD video vaatamine. Nüüd saavad kõik majapidamise liikmed voogesitada oma lemmikseriaale või filme samal ajal ilma igasuguste katkestuste või viivitusteta, nautides muljetavaldavat pildi- ja helikvaliteeti.

Vähem tüütuid viivitusi, nauditavam kogemus

Wi-Fi 6 on suur samm edasi traadita ühenduvuses. See standard pakub stabiilseid ja reageerivaid Wi-Fi ühendusi, mida saate nautida täielikult ühendatud kodus. Sujuv mängimine ja videokõned pole enam probleem, isegi kui mitu seadet on korraga ühendatud ja panevad teie andmesidele koormuse.

HomeCareTM Teie kodu, meie kaitse

Kasutage TP-Linki ulatuslikke HomeCare võimeid, et luua kohandatud ja turvaline traadita võrk. Kas soovite kaitsta tundlikke andmeid või piirata laste ja külaliste juurdepääsu teie võrgule, HomeCare annab teile vajalikud tööriistad oma võrgu põhjalikuks haldamiseks.

  • Võimsad vanemliku kontrolli funktsioonid - blokeerige sobimatu sisu ja piirake interneti juurdepääsu
  • Sisseehitatud viirusetõrje - kaitse kõiki oma seadmeid veebiohtude eest
  • Teenuse kvaliteet - andke prioriteet oma seadmetele ja rakendustele parema jõudluse saavutamiseks

Tehke seda ise seadistamine? See on lihtsam kui arvate

Võtke oma Deco seadmed karbist välja, installige rakendus ja järgige juhiseid. Deco rakendus hoolitseb ülejäänu eest ja olete mõne minutiga võrgus. Te olete hämmastunud, kui lihtne see on!

Lihtne haldamine

Deco rakenduse abil saate oma võrku hallata nii kodus kui ka kaugjuhtimisega. Näiteks saate kontrollida ühendatud seadmeid, määrata prioriteete ja seadistada külalisvõrke.

Häälejuhtimine

Ühendage Deco Alexa'ga ja juhtige oma seadet lihtsate häälkäskude abil.

Töötab kõigi Deco ruuteritega

Deco X20 saab luua võrgu võrgu mis tahes muu Deco mudeliga. Võrguulatuse laiendamiseks lisage lihtsalt veel üks Deco üksus.


Type xDSL
Network architecture GigabitEthernet
I/O ports 2 x 10/100/1000 Mbit/s
Standards 802.11ax
Standards 802.11a
Standards 802.11b
Standards 802.11g
Standards 802.11n
Standards 802.11ac
Operating frequency 5 GHz
Operating frequency 2,4 GHz
Number of antennas 2
Antenna Built-in
Supported operating systems iOS
Color White
Model Deco X20
Security WPA-Personal WPA2-Personal WPA3-Personal SPI firewall Access control Detection of unsafe websites Protection against attacks Quarantine of attacked devices Notifications and logs Guest Network function: 5 GHz, 2.4 GHz
Power supply Power supply input: 100-240 V ~ 50-60 Hz 0.6 A Power supply output: 12V 1.5A
Accessories included Deco X20 unit Ethernet cable RJ45 Power supply Quick Installation Guide
Dimensions 110 x 110 x 114 mm 
Environment requirements Permissible operating temperature: 0~40C Permissible storage temperature -40~70C Permissible humidity 10%~90%, non-condensing Permissible Storage Humidity 5%~90%, non-condensing
Other features Quad-core 1 GHz processor Reset button Certifications: CE, FCC, IC, RoHS, RCM, JPA, JRF, VCCI Operating modes:  Router mode Access point mode WiFi network speeds: 5 GHz: 1201 Mbps (802.11ax) 2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)
Supported operating systems Android
Software Protocols: IPv4, IPv6 HomeCare service packages DDNS: TP-Link Management: Deco application Parental control:  User profiles Content filtering Filtering of website addresses Access limits Schedules (sleep time) Activity logs Consumption monitoring Monthly

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 19,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 29,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 19,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 29,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1 kg
Pakendi laius
22 cm
Pakendi kõrgus
19.5 cm
Pakendi pikkus
12.5 cm

Toote koodid

EAN
6935364052294
Tootja kood
KMTPLRXWX000023

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge