Switch Smart DGS-1100-08PV2 8xGE PoE

Ostukorvis rakendub
VEEL 6% allahindlust
(min. 10€ ostul)
122,99 €

Järelmaksuga ostes alates 3,68 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

DGS-1100 seeria Gigabit juhitavad nutikad lülitid Lihtne Layer 2 haldus Veebipõhine graafiline kasutajaliides Võimalik PoE toiteallikas Piiratud eluaegne garantii registreerimisel Käsurea CLI kaudu Telneti abil Toetus kompaktsele käsurea liidesele

DGS-1100 seeria Gigabit juhitavad nutikad lülitid

  • Lihtne Layer 2 haldus
  • Veebipõhine graafiline kasutajaliides
  • Võimalik PoE toiteallikas
  • Piiratud eluaegne garantii registreerimisel

Käsurea CLI kaudu Telneti abil

Toetus kompaktsele käsurea liidesele süsteemi seadistamiseks ja haldamiseks.

Staatiline marsruutimine

L3 liikluse eraldamine lülitite vahel, olenemata VLAN-i segmendist.

Piiratud eluaegne garantii

Registreerige oma toode, et saada kasu piiratud eluaegsest garantiist.

Lihtne. Lihtne. Nutikas.

DGS-1100 lülitite perekond on taskukohane lahendus SOHO ja SMB ettevõtetele, samuti harukontoritele, suurte ettevõtete konverentsiruumidesse, kus on vaja põhifunktsioone.

Intuitiivne graafiline kasutajaliides

DGS-1100 graafiline kasutajaliides võimaldab lihtsat Layer 2 funktsioonide haldamist, nagu VLAN-id, Spanning Tree Protocol (STP) ja linkide koondamine (staatiline). Võimsate turvafunktsioonidega, nagu IGMP snooping, staatiline MAC ja Storm Control tööriistad, on DGS-1100 lülitite perekond mitmekülgne tööriist, mis pakub lihtsat paigaldust ja hõlpsat konfigureerimist ilma tarbetu keerukuseta.

Lihtne paigaldus ja haldus

D-Linki tasuta võrguabiline (DNA) annab teavet kõigi ühendatud seadmete kohta ja kiirendab algse seadistamise protsessi. Tasuta D-View 7 võrguhaldussüsteemiga kaasneb litsents 25 sõlme ja 2 sondi ja täielik juurdepääs haldustööriistadele. Valikuline litsentsi täiendus võimaldab laiendatud võrgu- ja analüüsivõimalusi.

PoE

DGS-1100 lülitite perekonda kuuluvad lülitid suure PoE toiteeelarvega, mis võimaldab IP-telefonide, traadita juurdepääsupunktide ja IP-kaamerate lihtsat paigaldamist.

Lihtne tõrkeotsing

Loopi tuvastamise ja kaabliühenduse diagnostika abil toetab DGS-1100 lülitite perekond administraatoreid võrguprobleemide lahendamisel tõhusalt. Loopi tuvastamise funktsioon tuvastab pordil tekkinud loopi ja sulgeb selle automaatselt.

Kaabliühenduse diagnostika võimaldab omakorda testida vasekaablite kvaliteeti, tuvastada kaablite tüüpi ja tuvastada vigu.

Energiat säästev

D-Link Green tehnoloogia võimaldab DGS-1100 nutikatel seeriatel säästa energiat ilma ohverdusteta. Enamus perekonnast kasutab ventilaatorita disaini, tagades vaikse ja energiatõhusa töö. Kõik on IEEE 802.3az ühilduvad ja neil on Link Statusi tuvastamine ja ajapõhine PoE (välja arvatud DGS-1100-05PD ja DGS-1100-08P mudelid).


Switch class SMART
Application Home and small office
Switch layer L2
Network architecture GigabitEthernet
Number of 10/100 Mbps ports None
Number of 10/100/1000 Mbps ports 8
10/100/1000/2500 Mbps ports None
Number of PoE ports (PoE & PoE+) 8
Number of PoE+ ports None
Number of COMBO ports None
Number of SFP ports None
Number of SFP+ ports None
Number of QSFP+ ports None
Console port No
Throughput 16
Forwarding rate 11.9
Packet buffer 1.5
Support for Jumbo frames Yes
Jumbo frame size 9
Stackability No
Number of VLAN groups 32
Chassis type Desktop
Fan No
Power supply External
Power consumption 77.9
Mean time between failures (MTBF) 786841
Weight 430
VLAN Port-based VLAN 802.1Q tagged VLAN Surveillance VLAN Voice VLAN Management VLAN VLAN Group: Supports 32 static VLAN groups; Max. 4094 VIDs Asymmetric VLAN
QoS 802.1p Quality of Service 4 queues per port Queue handling: Strict, Weighted Round Robin (WRR) Bandwidth control: Port-based (Ingress/Egress, min. granularity 8 Kb/s) DSCP
Security Static MAC addresses: Up to 32 entries Traffic segmentation Broadcast/Multicast/Unknown Unicast Storm Control Port security
Management, monitoring, configuration Web-based GUI (Supports IPv4) D-Link Network Assistant (DNA)
Power supply 100 - 240 V AC, 50 - 60 Hz
Dimensions 171 x 97.8 x 28.6 mm
Environment requirements Operating temperature: 0 to 40°C Storage temperature: -40 to 70°C Operating humidity: 0% to 90% RH, non-condensing Storage humidity: 0% to 95% RH, non-condensing
Certificates EMI: FCC Class B, CE Class B, VCCI Class B, BSMI Safety: cUL, CE LVD, CB, BSMI
Other features PoE budget: 64 W 30W per port
Number of 10Gb ports None
MAC address table size 4000
Supported protocols and standards IEEE 802.3 for Ethernet IEEE 802.3u for Fast Ethernet IEEE 802.3ab for Gigabit Ethernet IEEE 802.3at for DGS-1100-08P Auto-negotiation Supports half/full-duplex operation (half at 10/100 Mbps, full at 1000 Mbps) Auto MDI/MDIX IEEE 802.3x Flow Control supp
L2 features Flow Control: 802.3x Flow Control HOL Blocking Prevention Jumbo frames up to 9216 bytes IGMP Snooping: IGMP v1/v2 Snooping, Supports 128 Groups Static Trunk: 2 groups Loopback Detection Cable diagnostics Port mirroring: One-to-One Many-to-One Statistics T

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.09 kg
Pakendi laius
21.5 cm
Pakendi kõrgus
18 cm
Pakendi pikkus
7.4 cm

Toote koodid

EAN
790069467813
Tootja kood
NUDLISS8P000010

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge