Router wireless LTE5398-M904-EU01V1F

201,99 €

Järelmaksuga ostes alates 6,88 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Maksimaalne võrgu efektiivsus, lihtsam elu! See ühendab endas WAN AP, LAN gateway ja VoIP/VoLTE*/telefoni funktsioonid ühes seadmes. Lihtsalt kasutatava liidese ja minimalistliku disainiga aitab see muuta teie elu lihtsamaks! Juhtmevaba vabadus Kaabe

Maksimaalne võrgu efektiivsus, lihtsam elu!

See ühendab endas WAN AP, LAN gateway ja VoIP/VoLTE*/telefoni funktsioonid ühes seadmes. Lihtsalt kasutatava liidese ja minimalistliku disainiga aitab see muuta teie elu lihtsamaks!

Juhtmevaba vabadus

Kaabelühenduse paigaldamine ei ole üldse kulutõhus/ei võta palju aega. See võib teid vabastada kaabli paigaldamisest 4G LTE juhtmevaba tehnoloogia abil, mis sobib igasse asukohta, kus juhtmega ühendus on halb. Olenemata sellest, kas teil on juba ruuter või mitte, saab seade töötada nii sild- kui ka ruuterirežiimis, mis lihtsustab selle paigaldamist ja integreerimist olemasolevasse keskkonda.

Erandlik kiirus, signaal ja jõudlus

Varustatud Cat.18-ga, kõrgeima taseme 4G LTE-A tehnoloogiaga, võivad allalaadimiskiirused ulatuda kuni 1,2 Gbps-ni tänu 5-ribalise kandekokkuleppele ja sisseehitatud 4x4 kõrge jõudlusega MIMO antennidele. Veelgi parem, on olemas kaks välist LTE antenni pesa, mis võivad signaali vastuvõttu parandada. Nautige kiiret mobiilset internetti.

Seamless ühenduvus

"Dual-WAN varundus" funktsioon võimaldab teil konfigureerida LTE varundusvõrguna, kui peamise juhtmega ühenduse jõudlus langeb, või seada LTE peamiseks ühenduseks ja LAN pordi varundus-WAN-iks, et säilitada usaldusväärne võrguühendus.

Ühendus võimalik igal pool

Kasutatakse kahe sagedusega samaaegset 2,4/5GHz Wi-Fi-d. Jagage oma Wi-Fi-d kuni 32* Wi-Fi seadmega samaaegselt. Kombineerige see võimsate turvaväravate, lülitite, NAS serverite, VoIP/VoLTE telefonide või muude seadmetega, et rahuldada teie ettevõtte või pere võrguvajadusi terve päeva vältel.

Lihtne disain, lihtne haldamine

See on kujundatud elegantselt ja ruumisäästlikus stiilis. Plug-and-play funktsioon, kasutajasõbralik tasuta "Zyxel Air" rakendus ja intuitiivne veebipõhine GUI tagavad meeldiva ja lihtsalt kasutatava halduse mobiilseadme või arvuti kaudu.


Type xDSL
Type GSM 3G/4G
Network architecture GigabitEthernet
I/O ports 2 x 10/100/1000 Mbit/s
I/O ports 1 x USB 2.0
Standards 802.11n
Standards 802.11a
Standards 802.11b
Standards 802.11g
Standards 802.11ac
Operating frequency 2,4 GHz
Operating frequency 5 GHz
Number of antennas 6
Antenna Built-in
Antenna gain 5
Color White
Weight 599
Model LTE5398-M904
Security WPA2-Personal, WPA+WPA2 Wi-Fi Protected Setup (WPS)
Management, monitoring, configuration APN management SIM PIN/PUK management SMS management Network selection Selection of the operating frequency band Zyxel Air APP support (iOS and Android) for easy installation and local management
Accessories included Power adapter (12V/2A EU/US/UK plug) Ethernet cable Quick Start Guide Warranty Card CE certificate Safety Warning
Dimensions 100 x 100 x 205 mm
Other features LEDs (from left to right on the panel): Power/USB (green/blue) internet (green) LTE Signal Strength (Green/Red/Orange) WiFi/WPS (Green) One button WPS & Wi-Fi on/off One slot for 3FF micro SIM card One button reset to default settings One button power on/

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.32 kg
Pakendi laius
17 cm
Pakendi kõrgus
24.5 cm
Pakendi pikkus
12 cm

Toote koodid

EAN
4718937606801
Tootja kood
KMZYXL000000035

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge